Nieuwjaar met de BMM BAND

Zaterdag 14 januari 2023
20:15 uur

Stadhuis Oudewater

Een muzikale reis door de popgeschiedenis. Een mooi begin van het nieuwe jaar!

Prijs € 15,00

Programma

Een muzikale reis door de popgeschiedenis

Ze spelen van Chuck Berry tot de Beatles, van Cuby tot Coldplay, Pink Floyd tot Creedence, Simply Red tot R.E.M., en pikken Anouk en Novastar ook nog mee. Polle Eduard, The Scene, De Dijk en een vleugje Eva de Roovere vervolmaken het aanbod.

Toelichting tijdens het optreden.

Musici

Marja Knotters – zang

Michel van den Hadelkamp, – zang, piano, keyboard en slaggitaar

Ton van den Berg – basgitaar en gitaar

Joost van Vliet – gitaar

Dirk Westerhout – drums

 

Zangeres Marja Knotters uit Oudewater kwam op een wel heel bijzondere wijze in beeld. Als collectant voor een goed doel aan de deur werd zij door sologitarist Joost van Vliet ter plekke overgehaald om zich bij de BMM Band aan te sluiten. Marja zong ruim 20 jaar in verschillende koren en was tevens actief bij de Klaverband, de band van Jenaplanschool Klavertje Vier.

Oprichter Michel van den Hadelkamp is vanuit het volgen van pianoles nu degene die verantwoordelijk is voor zowel leadzang, piano, keyboard, slaggitaar als backingvocals.

Polsbroeker Ton van den Berg uit Benschop  is degene die de basgitaar bedient maar ook op de 6-snarige gitaar goed uit de voeten kan. Muziek bepaalt een deel van zijn leven en hij speelt bijna 50 jaar gitaar. Hij heeft in diverse bands gespeeld en versterkt sinds 2018 de BMM band.

Joost van Vliet –na 26 jaar Oudewater tegenwoordig woonachtig in Amersfoort- kan bogen op een muzikaal verleden dat al in zijn puberjaren in de Haagse popscene begint. Het zelf bouwen van een heuse vijfsnarige Rolling Stones-gitaar met zorgvuldig bijeen gegaarde onderdelen beschouwt hij nog steeds als een hoogtepunt.

Dirk Westerhout uit  Breukelen houdt het bij zijn drumstel. Als jongen van 13 vroeg hij zijn moeder of hij mocht leren drummen en al snel had hij een drumstel in de slaapkamer staan tot zijn 16e jaar. In 2015 pakt hij het drummen weer op en speelt nu in de Bends Band en sinds 2018 met veel plezier in de BMM band. Volgens Dirk brengt muziek mensen bij elkaar.

//www.bmmband.nl/

Een voorproefje....